Hlavní obsah

Řidič zaparkoval na místě menším než jeho auto

Novinky, Markéta Klánská
New York

New York je rušné velkoměsto, kde je téměř nemožné najít parkovací místo. Když se tedy objeví jakýkoli prostor mezi dvěma auty, Newyorčani se trpělivě snaží zaparkovat, stejně jako to minulý čtvrtek předvedl řidič stříbrného sedanu v sousedství Brooklynu.

Článek

Řidič, jehož při parkování natočila bezpečnostní kamera v ulici v části Bushwick, prokázal opravdu velkou dávku trpělivosti. Ačkoli volné místo bylo o něco menší než jeho auto, postupně se do něj zapasoval. Jezdil zepředu dozadu a koly otáčel na pouhých centimetrech.

Při svém parkovacím výkonu lehce posouval okolními auty, jak SUV před sebou, tak minivanem za sebou. Zvědaví kolemjdoucí se zastavovali, aby se přesvědčili, zda řidič při své zdánlivě marné snaze uspěje.

Málo místa, maximální využití

„Cestou do práce jsem spatřil auto, které bylo velmi těsně napasované mezi dvěma okolními vozy. Když jsem pak večer dorazil domů, bylo pryč, ale obě okolní auta tam pořád stála. Bylo to zvláštní, zkontroloval jsem tedy svou bezpečnostní kameru,“ řekl místnímu serveru Gothamist Newyorčan, který zveřejnil video s kuriózním parkováním na internetu.

Jak je na videu vidět, zmíněný řidič z malého prostoru kolem páté odpoledne opravdu také vyjel. Cestu ven se svým autem našel stejným způsobem jako předtím. Podle serveru Gothamist jsou v této oblasti New Yorku, kde se nachází nemocnice, místa k parkování nedostatkovým zbožím. Volný prostor se tedy musí využívat maximálně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám