Hlavní obsah

Rodič ukousl na vánoční besídce jinému otci prst

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

South Shields

Vánoční dětské besídky jsou většinou plné nadšení a upřímné radosti. Besídka základní školy v anglickém městě South Shields se ale tuto středu poněkud zvrhla. Dva otcové se totiž na sebe vrhli. Prali se dokonce tak vehementně, až jeden z nich ukousl druhému prst.

Foto: Profimedia.cz

Dětská vánoční besídka se zvrhla, dva otcové se poprali a jeden druhému ukousl prst. Ilustrační foto

Článek

„Ti dva muži začali bojovat přímo před zraky všech ostatních rodičů. Jeden z nich ukousl druhému prst, a pak kolem sebe plival jako zvíře,“ řekl deníku The Daily Telegraph jeden ze svědků nehody, který nechtěl být jmenován.

Dvaatřicetiletý muž, který ze sporu vyšel jako oběť, byl odvezen do nemocnice, kde mu ruku ošetřili. Naproti tomu 39letý soupeř byl podle mluvčí místní policie zatčen pro podezření z napadení, a posléze byl propuštěn na kauci.

Spor odezněl stejně rychle, jako se rozhořel

Rvačka, jejíž příčina není známá, propukla tuto středu, když rodiče čekali v jedné ze školních místností na dětské představení o zrození Ježíše Krista.

„Přišel jsem do školy s velkým předstihem, abych si zajistil dobré místo. Ze zadní části místnosti jsem uslyšel hluk a začal jsem se otáčet, abych zjistil, co se to děje. Nějaký muž v bílé čepici vtrhl dovnitř a namířil si to rovnou k jinému otci. Učitelé rvačku záhy ukončili a muž v bílé čepici zmizel z dohledu,“ řekl jeden z přítomných otců.

Děti byly v zákulisí

Mluvčí školy se nechal slyšet, že incidentu žádné děti naštěstí nepřihlížely, neboť se všechny v zákulisí připravovaly na zmíněné vystoupení.

„Nemohu tomu uvěřit, škola rozhodně není vhodné místo pro takové spory. Děti to sice neviděly, zato o tom ale uslyší. Jsem si jistá, že je to všechny nějak ovlivní. Pokud má někdo s někým problém, měl by to vyřešit jako dospělý a neprat se ve škole,“ řekla po incidentu jedna z matek.

Reklama

Výběr článků

Načítám