Hlavní obsah

Půvabná modelka přišla o krásu i o ruku, zasáhla ji vrtule letadla

Novinky, Markéta Klánská
McKinney

Třiadvacetiletá půvabná modelka Lauren Scruggsová z Texasu měla život, o jakém sní mnoho mladých dívek. Pohybovala se v blýskavém módním světě. Její život se však ve vteřině změnil, když se jí tuto sobotu stala nehoda. Střetla se s vrtulí letadla a utržila ošklivé rány na obličeji, rameni, a dokonce přišla o svou levou ruku.

Článek

Pár dní po nehodě už se ale Lauren Scruggsová snaží vyrovnat s následky nehody. Podstoupila několik operací, při kterých jí lékaři amputovali ruku a provedli rekonstrukci obličeje a ramene. Sice ještě není jisté, zda uvidí na levé oko a vyvázne z nehody bez poškozeného mozku, její stav je ale stabilizovaný. Zatím však zůstává na jednotce intenzívní péče ve společnosti rodičů a dvojčete jménem Brittany.

„Neznám nikoho laskavějšího a upřímnějšího, než je Lauren. Rodinu a přátele vždy staví na první místo a všichni vyhledávají její společnost. Pokud někdo dokáže něco vytěžit z této situace a vyjít z ní jako vítěz, pak je to právě ona,“ řekl zpravodajskému serveru Mail Online blízký přítel rodiny, který nechtěl být jmenován.

Krutý návrat na zem

Scruggsová měla nastartovanou kariéru, před čtyřmi měsíci založila módní internetový magazín Lolo, spolupracovala s módním oddělením v zákulisí populárního seriálu Super drbna (Gossip Girl) a zpovídala slavné herce a herečky.

V sobotu kolem půl desáté večer ale přišel osudový okamžik. Když Scruggsová na soukromém letišti v texaském městě McKinney vystupovala z dvoumístného letadla, ze kterého předtím obdivovala vánoční světelnou výzdobu v  Texasu, vešla přímo do rotující vrtule. S poraněnou levou částí těla byla okamžitě převezena do nemocnice v Dallasu, kde se nyní zotavuje.

Nehodu následuje vyšetřování

Lynn Lunsfordová z Federálního leteckého úřadu v pondělí uvedla, že probíhá vyšetřování, které má především odhalit, proč se vrtule letadla stále hýbala i v době, kdy Scruggsová vystupovala. Podle ní zřejmě pilot nechal puštěný motor a čekal jen, dokud se nevymění pasažéři. Ačkoli jméno pilota nebylo zatím zveřejněno, pravděpodobně jde o Laurenina kamaráda, který si malé letadlo 2011 Aviat Husky koupil teprve nedávno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám