Hlavní obsah

Zvrhlý chovatel umístil na internet sadistické video, ve kterém krajta sežere živé kotě

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světová média pátrají po totožnosti sadistického chovatele zvěře, který umístil na internet šokující video. Na sedmiminutovém záznamu je vidět, jak muž podstrčí několika měsíční živé kotě krajtě barmské, která ho záhy sežere. O případ se už začali zajímat také ochránci zvířat.

Článek

Na videu nazvaném Vánoce krajty je vidět zhruba dvacetiletý muž, který přináší do ložnice malé kotě jménem Jasmine v santaklausovské čepici. Pak jej položí na postel, kde se pod polštářem ukrývá žlutá krajta barmská. Ta je jedním z největších hadů na světě, dorůstá délky až téměř šest metrů.

Koťátko se pomalu prochází po posteli. Okamžik, kdy se obrátí k hadovi zády, se mu stane osudným. Predátor se na něj vrhne a omotá se kolem něj, až kočku uškrtí. Když přestane hýbat ocasem, krajta celé kotě sežere. Hrůzostrašné video je ještě k tomu podehráno vánoční písní Little Drummer Boy.

„Kotě není zřejmě starší čtyř měsíců. Nemá se kam ukrýt a nemůže utéct. To je práce sadistického člověka,“ řekl serveru thesun.co.uk veterinář Pete Wedderburn.

Video se objevilo na stránce zvané flix, z účtu, registrovaného v severolondýnském Islingtonu. O autorovi se zatím nic konkrétního neví. Jediné, co je o něm známo, je to, že je zřejmě fanouškem Disneyho filmu Aladin. Obrázky a hudbu z tohoto snímku má totiž na svých stránkách na youtube.com.

Pokud se povede zvrhlého chovatele dopadnout, hrozí mu podle ochránců zvířat šest měsíců vězení a pokuta zhruba 600 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám