Hlavní obsah

Motorkář letěl po srážce desítky metrů vzduchem, druhý den šel do práce

– Santa Cartarina
Novinky, Zuzana Křesťanová

Hrůzostrašná nehoda, která však skončila až neuvěřitelně šťastně, se stala v brazilském zábavním parku v Santa Catarině. Dva motorkáři tam předváděli akrobatické číslo, jeden z nich ale ztratil kontrolu nad svým strojem, srazil se s autem a letěl vzduchem 25 metrů. I když mohl přijít o život, vyvázl bez zranění a druhý den opět nastoupil do práce.

Článek

Jeden z návštěvníků největšího zábavního parku v Jižní Americe Beto Carrero World zrovna natáčel akrobatické vystoupení dvou motorkářů, které se nečekaně změnilo v drama.

Oba muži chtěli se svými motorkami projet v úzkých mezerách mezi třemi auty, která jela proti nim. Jízda po zadním kole se však jednomu z motorkářů vymkla z rukou. Při průjezdu se s jedním z vozů střetl. Po nárazu letěl vzduchem zhruba 25 metrů, dalších více než deset metrů se pak kutálel po zemi, uvedl server Telegraph.co.uk.

Na místo okamžitě přispěchali záchranáři, kteří motorkáře odvezli do místní nemocnice. Tam se ukázalo, že neutrpěl žádná vážná zranění a ještě týž den byl propuštěn. A následující den přišel opět normálně do práce.

Reklama

Výběr článků

Načítám