Hlavní obsah

Žena vyrazila do nemocnice s podezřením na slepák, za čtyři hodiny porodila

Novinky, Jakub Kynčl
Portland

O nečekané životní změně by mohla mluvit Kim Nelsonová z amerického Portlandu. Ta vyrazila do nemocnice s podezřením na zánět slepého střeva, aby zjistila, že ve skutečnosti začala rodit.

Článek

"Byla jsem v 39. týdnu a neměla jsem ani to nejmenší ponětí o tom, že bych mohla být těhotná a že mám ve svém břiše tohle skvělé drobátko. Myslela jsem si, že přibírám kvůli cystám na váječnících a kvůli tomu, že hodně jím ve své práci," uvedla Nelsonová.

Případ je o to zajímavější, že Nelsonová dobře ví, jaké to je být těhotná. Se svým partnerem Seanem Andersonem už má dvě dcery. To bylo prý ale vždy úplně jiné. Lékaři jí navíc po druhém porodu řekli, že už nemůže mít další děti, a tak s něčím takovým vůbec nepočítala.

Minulou středu pak žena začala mít silné bolesti břicha, a tak se rozhodla jet do nemocnice.

Dětského oblečení už se zbavili

"Když jsem tam dojela, první otázkou bylo, zda mohu být teoreticky těhotná, na což jsem reagovala negativně. Po prvních testech se vrátili a pobaveně mi oznámili, že jsem doopravdy těhotná. Po pouhých čtyřech hodinách už jsem rodila," informovala Nelsonová, která přivedla na svet další holčičku, Paife Lynn Dawn Andersonovou.

Navzdory tomu, že nemělo dítě, které se narodilo 23. listopadu v 8:30 ráno, žádnou předporodní péči, je prý zcela zdravé. Rodina byla prý značně zaskočená, protože měli všichni jen několik hodin na přípravu. Vzhledem k tvrzení lékařů, že už žena nebude moci mít další dětí, se rodina zbavila dětského oblečení i hraček. Nakonec ale převládlo nadšení, a všichni se tak radují z nečekaného třetího přírůstku do rodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám