Hlavní obsah

Šílené topinkovače vypékají na toasty obličeje Ježíše nebo Vadera

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Na opékání topinek v běžném topinkovači asi není nic moc zajímavého. Toasty se ale dají opékat také v toasterech, které umí na každý plátek opečeného chleba vykouzlit různé obrazce. Například Dartha Vadera ze Star Wars, nebo nově také tvář Ježíše Krista.

Článek

Dát si obyčejnou topinku, to je nuda. Američan Galen Dively z Waldenu proto začal vyrábět topinkovače, které vypékají na toasty podobizny Ježíše Krista. Nyní, v předvánoční době, dostává denně 50 až 100 objednávek. „Nezbohatnu z toho, ale aspoň mám na benzín. A baví mě to,“ svěřil se serveru necn.com.

Topinkovač stojí v přepočtu necelých 600 korun i s poštovným. Ne každý by se ale do takové topinky s chutí zakousl. „Já bych to asi nejedl, to pro mě osobně není,“ řekl kněz Patrick Forman.

Komu se to nelíbí, může si pořídit třeba topinkovač, který mu udělá topinky s již zmiňovaným hrdinou Star Wars Darthem Vaderem, s Davidovou hvězdou, s mírovým znakem nebo s Pannou Marií. A v budoucnu se škála zobrazovaných motivů zřejmě ještě rozšíří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám