Hlavní obsah

Pes postřelil svého pána do přirození a pozadí, tvrdí američtí policisté

– Brigham City
Novinky, Jakub Kynčl

Policisté z amerického Utahu řeší velmi kuriózní případ muže, kterého během víkendového lovu kachen postřelil do přirození a pozadí jeho vlastní pes. Nejmenovaný 46letý muž byl postřelen z beprostřední blízkosti svým nadšeným psem, který v lodi šlápl na spoušť jeho brokovnice.

Foto: Profimedia.cz

Pes postřelil svého páníčka. Policisté pátrají, jak k tomu došlo. Ilustrační foto

Článek

Policisté z Utahu informovali o kuriózní nehodě, při které nebyl 46letý muž jen šťastnou shodou okolností zraněn vážně. Podle policejní zprávy přišel ke zdravotní újmě na přirození a pozadí.

Lovec z Brigham City, které se nachází asi 100 kilometrů severně od Salt Lake City, byl postřelen ve chvíli, kdy vystupoval z lodě. Podle policisty Kevina Pottera však nechal v lodi svou nabitou zbraň. V lodi poté na brokovnici stoupl pes tak nešťastně, že vypálila přímo ve směru jeho majitele.

U nehody byl ještě jeden lovec, kamarád postřeleného. Ten také policistům popsal podivný sled událostí. Otázkou tak zůstává jediné, zda byla zbraň zajištěná, či ne.

"Nevím, zda byla pojistka zapnutá, ale není zcela nemožné, že mohl pes tu zbraň i odjistit," řekl lovcův kolega policistům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám