Hlavní obsah

Úředníci chtěli úplatek, naštvaný muž na ně vypustil jedovaté kobry

Novinky, Jakub Herzán

Rozzlobený krotitel hadů se rozhodl vypořádat s neochotou a úplatností úředníků po svém. Na katastrální úřad přišel s pytlem plným velkých a nebezpečných hadů, včetně smrtelně jedovatých kober, a všechny je vypustil na úředníky. Ti prchali v panice z budovy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Naštvaný Ind vypustil na úřadě desítky hadů, včetně kober Video: Reuters

 
Článek

Muž, známý jen pod jménem Hakkul, zachránil několik desítek hadů v okrese Basti v severoindickém státě Utarpradéš, a proto chtěl po úřadech pozemek, kde by hady měl na bezpečném místě. Hakkul má již několik povolení od různých vládních úřadů, o svolení k získání pozemku požádal dokonce i prezidenta. Jaké však bylo jeho překvapení, když mu nižší úředníci začali dělat problémy a řekli si dokonce o úplatek.

V tu chvíli ovšem pověstný pohár trpělivosti přetekl a Hakkul se na úřad vrátil s pytlem plným svých „svěřenců.“ Poté, co se hadi začali šířit celou budovou, nastal totální chaos.

„Hadi začali lézt po stolech, nábytku, byli úplně všude, v tu chvíli bylo v budově asi 100 lidí," popsal místní novinář.

Celé šílenství trvalo několik hodin, někteří lidé chtěli Hakkula dokonce za jeho čin zbít. Podle policie byla většina hadů pochytána a předána zpět majiteli, faktem ale je, že pár hadů je stále schovaných v budově a nikdo neví kde přesně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám