Hlavní obsah

Mutant nebo mimozemšťan? Děsivá nahrávka dělí Indii vedví

Novinky, Jakub Herzán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nahrávka, která se nedávno objevila na internetu, rozproudila vír diskuzí. Je na ní jasně vidět záhadně vyhlížející stvoření. Je možné, že se jedná o tvora zatím neznámého druhu, ale i díky původu vzniku videa – Asie, se může jednat o tzv. lidského mutanta, kterých se kvůli příbuzenským sňatkům objevuje právě v Asii několik desítek ročně. Autenticita nahrávky bude však teprve zkoumána.

Článek

Na záznamu je možno spatřit živé stvoření v neznámé laboratoři, kde si ho se zájmem prohlíží celá řada lidí. Má nezvykle tvarované tělo i končetiny a vystouplé oči. Nejvíce je ovšem zarážející chybějící část zádní strany hlavy a fakt, že tento tvor dokáže udržet hlavičku bez podpory, což dokáže dítě zhruba až čtyři měsíce po narození.

Vzhledem k dostupnosti informací se málokdy podaří prokázat, zda šlo o těžce postižené a zmutované dítě, jasný podvod nebo či nález doposud neznámého druhu. Jisté je, že Asie je v tomto ohledu "nejplodnější“ části naší planety.

Minulý rok se na internet dostalo video z Indonésie. Lidé tam našli za svou vesnicí hada s lidským obličejem. Stvoření na místě zabili.

Zda se jednalo v případě divného hada o podvod či hříčku přírody, se ani tehdy nepodařilo potvrdit nebo vyvrátit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám