Hlavní obsah

Nedočkavý pes troubil z auta na své majitele, jako by je chtěl popohnat

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Labradoodle je poměrně nové australské plemeno psa, které vzniklo křížením labradorského retrívra a pudla. Jeho zástupci bývají veselí a inteligentní, což předvedl i domácí mazlíček jedné americké rodiny z Oregonu. Jako by chtěl své majitele popohnat, troubil na ně klaksonem.

Článek

Osmnáctiměsíční pes Barley zůstal zavřený v autě, zatímco všichni jeho páníčci běhali venku. Zřejmě se mu nelíbilo, že je od nich takto oddělen, proto se rozhodl protestovat. Nejenže začal štěkat, ale ještě přitom troubil na klakson.

Ačkoli 47letý majitel psa, který na internetu vystupuje pod jménem PaddyInDaGorge, k videu připsal, že jeho Barley troubil, aby všechny přinutil k odjezdu, jednalo se s největší pravděpodobností o pouhou náhodu. Psi totiž při štěkání často přenášejí váhu celého těla na přední tlapy. Když se tedy Barley opřel o volant a štěkal, nemohlo to dopadnout jinak.

Tak jako tak se Barley proslavil a pozvedl náladu nejen svým majitelům, ale i mnoha divákům. Video se totiž tuto sobotu objevilo na internetu, kam ho pro pobavení nahrál jeho autor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám