Hlavní obsah

Řidič auta brutálně srazil motorkáře, policie ho hledá pomocí Facebooku

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bengalúru

Silnice v Indii rozhodně nepatří k těm nejbezpečnějším na světě. Dokazuje to i záznam bezpečnostní kamery z města Bengalúru, který krátce po nehodě zveřejnila místní policie na sociální síti. Řidič auta tam v rychlosti srazil motocyklistu a bez zaváhání z místa odjel. Sražený muž jako zázrakem vyvázl z nehody jen se zlomenou nohou.

Článek

Kamera nad rušnou spojkou města Bengalúru v pondělí 21. listopadu natočila děsivě vypadající nehodu. Pětatřicetiletý motocyklista Veeru Paksha Nayak čekal v odstavném pruhu mezi dvěma směry čtyřproudé silnice a chystal se přejet na druhou stranu. Vtom se ale objevilo bílé auto, které najelo přímo na něj a odhodilo jeho motorku několik metrů.

Nayak zůstal na zemi a jen v šoku koukal za mizejícím autem. Na pomoc mu okamžitě přispěchali kolemjdoucí. Ind jako zázrakem neutrpěl žádná vážnější zranění. Podle deníku The Daily Telegraph byl se zlomenou nohou převezen do nemocnice, kde se nyní zotavuje.

Přední nárazník jako důkaz

Pouze několik hodin po nehodě už se video objevilo na Facebooku, kam ho nahrála místní dopravní policie ve snaze najít viníka. Zatím už zareagovaly tisíce lidí, kteří video sdíleli, nebo nabádali spoluobčany, aby po bílém autě pátrali.

„Lidé se mohou zapojit do pátrání tak, že pokud jejich soused vlastní bílé Maruti 800, mohou mu zkontrolovat přední nárazník a případně ho předložit policii k prozkoumání,“ okomentoval video jeden z uživatelů, Chandra Shekar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám