Hlavní obsah

Hysterickou blondýnu si jelen spletl s laní, dobýval se za ní i do auta

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi podivný zážitek čekal tento týden na dvě mladé ženy a jednoho muže z USA. Jejich příhoda se točila kolem nezkušeného jelena, který patrně promeškal dobu páření a vrhl se na jednu z přítomných žen. Blondýnka zprvu nevěděla, co se děje, pak ale začala utíkat. Jelen ji ovšem pronásledoval tak dlouho, dokud neskočila do auta.

Článek

Dvě ženy, které natáčel jejich přítel na kameru, se ocitly v přítomnosti mladého jelena. Zvíře bylo na první pohled naprosto klidné, proto se rozhodly, že se k němu přiblíží. Už to vypadalo, že se dokonce nechá hladit, když jelen najednou projevil zájem o něco naprosto jiného. Jako kdyby promeškal dobu páření, která probíhá od září do října, vybral si za svůj „pozdní“ cíl blondýnku v šedé mikině.

Komická snaha o páření se ovšem změnila ve vytrvalý útok. Mladá žena běhala po trávníku a jelen jí byl neustále v patách. Autor videa, které se na internetu objevilo tuto středu, se přímo zajíkal smíchy.

Nakonec se ale všichni tři přítomní lidé museli uchýlit do bezpečí auta. Ani to však jelena neodradilo, snažil se k nim totiž dostat i přes sklo. Jedinou záchranou bylo odjet pryč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám