Hlavní obsah

Matka tří dětí zabila kamarádčinu kočku v mikrovlnné troubě

Torquay

Dávejte si pozor i na své přátele, protože nikdy nevíte, co se jim může odehrávat v hlavě. Gina Robinsová z jihoanglického města Torquay odešla do kuchyně, aby ohřála jídlo pro svého malého syna. Místo toho však zavřela desetitýdenní kotě své kamarádky Sarah Kunuttonové do mikrovlnné trouby, kterou následně zapnula.

Foto: Profimedia.cz

Dvě kočky Sarah Knuttonové. Jedna z nich zemřela v mikrovlnné troubě.

Článek

Majitelka kočky Sarah Knuttonová (35) seděla v obývacím pokoji své jednatřicetileté kamarádky, když zaslechla zvuk, který se podobal rupnutí sáčku chipsů. Poté se však ozvalo hlasité zapištění.

Následně poslala z kuchyně do obývacího pokoje Knuttonové textovou zprávu, kterou ukončila jejich přátelství a napsala v ní: "Pamatuješ si to rčení? Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá? Tak už se ti to začalo ozývat. Kočka? Karma."

Robinsová ovšem popírá, že by kočku zabila naschvál. Tvrdí, že se mikrovlnná trouba zapíná automaticky ve chvíli, kdy se zavřou dvířka. Ta prý nešťastnou náhodou zavřela za kotětem další kočka její kamarádky, která v té době také byla v jejím domě.

Foto: Profimedia.cz

Gina Robinsová

Může skončit ve vězení

Soudu se však tvrzení bezcitné ženy nelíbilo. Její výpověď shledal nepravděpodobnou a rozporuplnou.

"Vaše tvrzení považujeme za nepravděpodobné. Nezdá se nám, že by kočka vyskočila na kuchyňskou linku, vlezla si do mikrovlnky a jiná kočka za ní poté zavřela dvířka," řekla ženě předsedkyně poroty Liz Klyneová a varovala ji, že ji může rozsudkem, který bude vynesen v prosinci, dokonce poslat za mříže.

Reklama

Výběr článků

Načítám