Hlavní obsah

Britskou důchodkyni trápí osahávací duch. Připomíná prý chobotnici

Novinky, Jakub Kynčl

Třiasedmdesátiletá žena z britského Herne Bay v hrabství Kent přišla s příběhem, ze kterého mrazí. Doris Birchová má prý v domě ducha, který ji osahává. "Je to jako chobotnice, která mě ohmatává," běduje postarší žena, která si prý velmi dobře uvědomuje, že její příběh zní bláznivě.

Foto: Profimedia.cz

Postarší Britku prý sužuje duch. Neustále ji osahává... Ilustrační foto

Článek

"Ležela jsem v posteli a najednou jsem ucítila ten děsivý pár rukou. Šíleně jsem okolo sebe začala kopat a duch zmizel," popsala nepříjemné chvíle Birchová, která se dříve živila jako asistentka v pečovatelském domě.

"To stvoření silně ovlivňuje můj spánek. Jde mi z něj mráz po zádech. Je jako chobotnice. Začalo to před čtyřmi měsíci a od té doby to pokračuje. Nepomáhá nic, stále se vrací. Když mi sahal na přikrývku, hned jsem ji shodila na zem a spala bez ní. Příště ale zase začal sahat na matraci. Dokonce jsem si i zakoupila novou matraci, nic ale nepomáhá," uvedla britská penzistka.

Doris přijala fakt, že si o ní mnoho lidí bude nyní myslet, že je šílená. I tak tvrdí, že ačkoliv žije osamoceně, v domě sama není. Zvažuje už i přivolání vymítačů duchů. Podle tamějšího vikáře jde o zbloudilou duši. Ženu ale zajímá jediné - proč si vybrala právě její dům.

Reklama

Výběr článků

Načítám