Hlavní obsah

Mladá žena s rakovinou požádala přes internet slavného herce o rande

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Šestadvacetiletá Lindsey Millerová z Los Angeles má problémy se seznamováním se od té doby, co u ní lékaři diagnostikovali rakovinu. Nyní se po více než roce osmělila a roztomilou formou oslovila herce Josepha Gordona-Levitta, kterého pozvala formou krátkého videa na kávu.

Článek

Originálnější návrat do světa seznamování si mladá Američanka asi ani vymyslet nemohla. Její krátké video se brzy rozšířilo po internetu a po necelém týdnu jej již viděly statisíce lidí. Nyní jen čeká na to, až se klip dostane k herci, který je známý zejména ze snímků Počátek či 50/50.

Právě ve snímku 50/50 byl diagnostikován s rakovinou a mladá dívka tak tvrdí, že se s jeho postavou dokonale sžila. Proč však zve na rande herce a ne autora příběhu, to už ve svém klipu neuvedla. Gordon-Levitt bude navíc i hvězdou nového Batmana, který půjde do kin v následujícím roce.

V dojemném videu dívka povídá o tom, jaké má nyní problémy se seznamováním a říká, jak moc by jí zlepšilo náladu, kdyby si s ní vyrazil herec třeba i jen na kávu. Zda bude mít tento příběh hollywoodský happy-end, není zatím jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám