Hlavní obsah

S každým ultrazvukem se objevilo další dítě, z jedné holčičky se stala trojčata

Novinky, Markéta Klánská
Houghton-Le-Spring

Čtyřiatřicetiletí manželé Thompsonovi z anglického města Houghton-Le-Spring si vždycky přáli tři děti, nikdy je ale nenapadlo, že je budou mít všechny najednou. Nenapadlo je to dokonce ani ve chvíli, kdy si prohlíželi snímky z prvního vyšetření ultrazvukem. Když se pak po druhém vyšetření připravovali na dvojčata, zpráva o další holčičce, která se schovávala za svými sestřičkami, je přímo šokovala.

Foto: Profimedia.cz

Teprve třetí ultrazvuk odhalil, že manželé Thompsonovi z Velké Británie čekají trojčata. Ilustrační foto

Článek

Chamille a Paul Thompsonovi se stejně jako všichni nastávající rodiče s nadšením vydali na první ultrazvuk. Když jim doktorka ukázala jejich první dítě, měli ohromnou radost. Když se ale o šest týdnů později vydali na ultrazvuk znovu, k velkému překvapení spatřili už dvě děti. Mírné znepokojení jim pak přinesl třetí ultrazvuk, který o několik týdnů později odhalil ještě další holčičku.

„S Paulem jsme se o dítě už chvilku snažili, takže nás mé těhotenství velmi potěšilo. Když jsme se dozvěděli o dvojčatech, napadlo nás, že by to mohlo být fajn, hodně lidí má přeci dvojčata. Jenže po třetím ultrazvuku se ukázalo, že čekám trojčata. Bylo nám jasné, že je to trochu riskantní záležitost. Paul z toho měl šok,“ řekla deníku The Daily Mail Thompsonová.

Úžasné, ale k zbláznění

Amelie, Lori a Sofia se narodily císařským řezem 5. října ve 34. týdnu těhotenství. Na svět přišly po dvou minutách od sebe a všechny byly zdravé. Dvě ze sester vážily 2,381 kilogramu a jedna jen o 85 gramů méně. Tyto tři radosti ale rodičům kompletně změnily život. Trojčata jsou prý sice úžasná, ale úplně k zbláznění.

„Deset let jsem sloužil u námořnictva a jsem zvyklý mít vše pod kontrolou. Jenže teď je všechno úplně jinak. Za nic na světě bych to ale neměnil,“ řekl šťastný otec, Paul Thompson.

Reklama

Výběr článků

Načítám