Hlavní obsah

Chlapec se narodil 11. 11. 2011 v 11:11 v pokoji 1111

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli se někdo v budoucnu bude moci pyšnit tím, že byl jednička už od narození, je to malý Alexander David Hockaday Ruiz. Malý Američan se totiž narodil 11. listopadu 2011 přesně v 11:11. Těžko odhadnout, zda tomu chtěl osud, či pracovníci porodnice, ale narodil se navíc v pokoji s číslem 1111.

Foto: Profimedia.cz

Narození malého chlapce provázely samé jedničky.

Článek

Alexander David Hockaday Ruiz vstoupil na tento svět opravdu v ideální moment. Aspoň tedy z hlediska numerického. S výškou 53 centimetrů a váhou 4,2 kilogramu se stal chlapec okamžitě oblíbencem celé porodnice Providence Holy Cross Medical Center v kalifornském městě Mission Hills.

Chlapečka přivedla na svět Angela Hockadayová přirozenou cestou přesně v 11 hodin a 11 minut, jedenáctý den, jedenáctého měsíce jedenáctého roku tohoto století. Podobná numerická konstelace nastane zase až za sto let. Tam navíc do data přibude další jednička. Místo roku 2011 se totiž bude psát už rok 2111. Zcela ideální datum 11. 11. 1111 však chlapec propásl o 900 let.

Chlapcův otec Peter Ruiz s nadsázkou uvedl, že si rodina teď asi vsadí v nějaké loterii, když už mají takovou zajímavou sérii.

Lékař: za přesný čas nemůžeme

Angela dorazila do porodnice den před samotným porodem v osm hodin večer. Samotného porodu se dočkala tedy po 15 hodinách.

"Bylo to opravdu asi boží přání. Tlačila a přesně v 11:11 se to konečně podařilo. Nemuseli jsme ani nijak zpomalovat," uvedl s úsměvem porodník Farid Yasharpour.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám