Hlavní obsah

Rudá Vendula ze zastupitelstva pózuje na dalších erotických fotkách

Právo, Jiří Falout

Další sérií erotických fotografií šokuje zastupitelka za KSČM Vendula Kroupová. Umístila je na internetový Facebook pod novou identitou Rudá Vendula. Jsou tentokrát z interiérového prostředí.

Článek

„Je věcí názoru, zda jsou fotografie erotické. Každý to může vidět jinak. Stále si trvám, že je to věcí mého soukromého života. Fotila jsem a fotit budu dál. Nikomu to nevadí,“ řekla Právu Kroupová k nové sérii fotografií.

Zastupitelka na 15 černobílých snímcích pózuje například na posteli, židli či s doutníkem v ústech. Oproti prvním odvážným fotografiím zveřejněným v říjnu odhaluje ve větší míře intimní partie a na některých fotografiích je zcela nahá. Autorem fotografií je stejně jako u těch předchozích uveden Josef Böhm.

V diskuzi pod snímky na Facebooku ji její přátelé jen chválí. „Vendulko, foto perfektní, smyslné!! Mám rád ženy normálních tvarů – což jsi ty a ne ty novodobé vychrtlinky!!!,“ napsal fanoušek pod jménem Roman Kotil.

Mladá šestadvacetiletá politička má stále podporu straníků. „Je to její soukromá věc. Navíc jsem se až na jeden případ nesetkal s negativní reakcí v Jindřichově Hradci,“ řekl Právu předseda OV KSČM Jindřichův Hradec Tomeš Vytiska.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám