Hlavní obsah

Matka na poslední chvíli zachránila dítě ze zapnuté pračky

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okanogan

Matka z amerického státu Washington zažila v minulém týdnu okamžiky hrůzy. Její pětiletá holčička se záhadným způsobem dostala do nefunkční pračky, která se ovšem vzápětí spustila a začala prát. Rose Valleeová pohotově zareagovala a rozbila skleněná dvířka pračky, aby tak na poslední chvíli dceru zachránila.

Článek

Minulý víkend se zřejmě nešťastnou náhodou do jedné z největších praček v prádelně města Okanogan dostala kromě prádla i pětiletá holčička. Pračka se ovšem s holčičkou uvnitř spustila, buben se začal otáčet a dovnitř se postupně napouštěla voda.

Podle majitele prádelny Jerryho Bowese běžela matka do svého auta pro nějaký předmět, s ním pak prorazila prosklená dvířka pračky a svou dceru vytáhla. Holčička si během nehody poranila záda, proto byla odvezena do nedaleké nemocnice.

Případ je jedna velká záhada

V prádelně pak zůstali svědci nehody a jen se podivovali, jak se něco podobného mohlo vůbec stát. Nejzajímavější totiž je, že na pračce byla cedulka „mimo provoz“. Kromě toho se otvor do pračky nacházel asi 76 centimetrů nad zemí a byl jen asi 30 centimetrů široký. Aby se navíc do pračky začala napouštět voda, dvířka musela být pořádně zavřena a zabezpečena.

Případ je nyní v rukou policie a úřadu sociální péče. Vyšetřuje se, jak přesně mohlo k takové nehodě dojít, uvedla regionální televize KXLY.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám