Hlavní obsah

Řidič se snaží odjet s autem, které má už odtahová služba na lanech

Novinky, Markéta Klánská
Bělehrad

Parkování je věčný problém snad všech velkých měst. Hrozba pokuty nebo dokonce odtažení auta spousty lidí odradí, někteří však bojují do poslední chvíle, jak to počátkem listopadu předvedl i jeden bláznivý obyvatel Bělehradu. Ačkoli byl ve svém autě zavěšen na lanech odtahového vozu, snažil se mermomocí odjet.

Článek

Parkování v hlavním městě Srbska opravdu není jednoduché. Ačkoli zde mají vypracovaný systém, který centrum města dělí do tří barevně odlišených zón, je téměř nemožné tam s klidným svědomím zanechat auto. Buď nenajdete vhodné místo a vystavíte se hrozbě pokuty a odtažení, nebo dáte příležitost zlodějům.

Místnímu majiteli Mazdy 6 sice auto nevykradli, zato mu ho chtěla odtahová služba odvézt. Vzhledem k tomu, že byl v době odtahování stále v autě, rozhodl se, že se tak snadno nevzdá. Túroval motor a protáčel kola.

Užuž to vypadalo, že se ze sevření takzvaného pavouka dostane. Tři lana odtahového vozu povolila, ale čtvrté drželo jako přikované. Řidič tak svůj vůz poničil mnohem víc, než zprvu asi čekal.

Reklama

Výběr článků

Načítám