Hlavní obsah

Brit požádal dívku o ruku v jedoucím metru, cestující mu zazpívali

– Londýn

Žádost o ruku je tím typem zásadní události, kterou si obvykle partneři pamatují celý život. I proto se leckdy muži snaží vymyslet originální způsob, jak ji uskutečnit. Rozhodně by se mohli inspirovat mladým Britem Adamem Kingem, který své přítelkyni Lucy Rogersové vyznal lásku v metru plném lidí, zorganizoval zpívající sbor a pak před ni poklekl a požádal ji o ruku.

Článek

Pro svou žádost si King vybral 1. listopad a podzemní vlak jedoucí z Londýna do Watfordu. Na trase mezi zastávkami London Euston a South Hampstead najednou začal jeden z pasažérů zpívat skladbu Lovely Day od Billa Witherse, v tom se k němu přidali i další cestující. To už zřejmě Lucy začala tušit, že se na ni něco chystá.

Po pár slokách dav utichl a v tom přišel ten nejzásadnější moment. King poklekl před svou přítelkyni a jednoduše ji požádal o ruku. Naprosto dojatá Lucy se chvíli vzpamatovávala z příjemného šoku, nakonec neodolala a souhlasila.

King prý tuto romantickou akci plánoval už od dubna a o pomoc poprosil členy sboru, ve kterém sám zpívá, Adam Street Singers. Nácvik jim prý zabral několik týdnů. „ Nejvíce jsem se ale obával toho, že Lucy nestihne ten vlak,“ řekl King deníku The Daily Mail.

Dojemné video pořízené ve vlaku se okamžitě stalo internetovým hitem.

Reklama

Výběr článků

Načítám