Hlavní obsah

Padající pouliční lampa těsně minula policejní auto

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anchorage

Policisté z Aljašky měli obrovské štěstí, když je v úterý o malý kousek minul sloup pouličního osvětlení, do kterého narazil jiný řidič. Lampa spadla jen několik metrů před jejich auto. Řidič naštěstí brzdil tak silně, že auto lampu pouze přejelo. Být na místě jen o vteřinu později, byly by jejich životy ve vážném ohrožení.

Článek

Nebezpečný incident zachytila kamera umístěná přímo v automobilu policisty Ricka Dykstry. Policejní oddělení zveřejnilo záběry v průběhu středečního dne. Ty jasně dokazují, že ačkoliv muž zákona silně brzdil, vůz zastavit před lampou nedokázal a přejel ji. Naštěstí mu však aspoň nespadla na auto přímo.

Pád lampy veřejného osvětlení zavinil 30letý Dale Cooper, který na sněhu ztratil kontrolu nad svým pick-upem, smykem projel několik pruhů a vyjel mimo silnici. Pak narazil do pouličního osvětlení, načež se lampa zřítila směrem do vozovky. Vozidlo se poté převrátilo a řidič nebyl schopný sám vylézt z automobilu.

Podle policistů zranění řidiče nejsou tak vážná, aby ho ohrožovala na životě. Po technické kontrole bylo zjištěno, že policejní auto neutrpělo po přejetí lampy škody.

Reklama

Výběr článků

Načítám