Hlavní obsah

Na Španěla zaútočil had ukrytý v bankomatu

Novinky, Markéta Klánská
Llodio

Muž z města Llodio ve španělské provincii Álava utrpěl při výběru peněz z bankomatu šok. Nepřivodil mu ho však stav účtu, ale malý had. Vykouknul na něj totiž právě ve chvíli, kdy si z automatu chtěl vytáhnout peníze.

Článek

Klient banky Caja Madrid si v druhé polovině října chtěl před odchodem do zaměstnání vyzvednout peníze. Když se natahoval pro své bankovky, z bankomatu se na něj snažil zaútočit malý had. Muži ve středních letech se přesto podařilo peníze vytáhnout, aniž by mu had ublížil. Okamžitě zavolal na policii, která na místo dorazila kolem osmé hodiny ráno.

Policisté spolu s manažerem pobočky zjistili, že had uvízl v mechanismu na výdej peněz. Manažer tedy bankomat zevnitř aktivoval a hada vyprostil. Ten skončil v krabici a byl odvezen do místního útulku pro zvířata.

Náhoda nebo vtip

Není jasné, jak se had mohl dostat do útrob bankomatu. V okolí Llodia se však rozkládá venkovská oblast, takže je možné, že tam vlezl sám. Policisté ale nevyloučili ani možnost, že tam někdo hada umístil úmyslně jako vtípek, uvedl zpravodajský server Euro Weekly News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám