Hlavní obsah

Berlusconi se nezapře, v Bruselu okukoval pozadí dánské premiérky

Novinky, Markéta Klánská
Brusel

Italský premiér Silvio Berlusconi se zkrátka nezapře. V minulosti neblaze proslul pořádáním večírků se sexuálním podtextem, a dokonce byl vyšetřován a souzen kvůli sexu s nezletilou. Přesto se ohlédne za každou sukní, jak to předvedl i minulou středu v Bruselu. Kamery na summitu Evropské unie ho zachytily, jak okatě kontroloval pozadí nově zvolené dánské premiérky Helle Thorningové–Schmidtové.

Článek

Dánská premiérka i italský premiér spolu s dalšími politiky probírali v Bruselu evropskou dluhovou krizi. Přesto Berlusconi neztratil zájem o ženy. Když si s Thorningovou-Schmidtovou potřásl rukou a odcházel opačným směrem, jeho hlava a oči následovaly premiérku a její pozadí.

Čtyřiasedmdesátiletý Silvio Berlusconi svými sexuálními skandály pobouřil už mnohokrát. V letech 2008 a 2009 pořádal tzv. bunga bunga večírky, kterých se zúčastnily desítky žen, mezi nimiž byly i prostitutky. Jedna z nich, nezletilá marocká tanečnice, ho dokonce přivedla před soud.

V polovině září pak z přepisů jeho telefonních hovorů vyplavalo na povrch, jak se velmi rád chlubil svými sexuálními výkony. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám