Hlavní obsah

Magické datum 11. 11. 2011 bude úspěšný den, tvrdí numeroložka

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Magická data s opakujícími se číslicemi přitahovala pozornost lidí od vzniku prvních kalendářů, moderní společnost se v tom neliší. Jedenáctý měsíc jedenáctého roku nového tisíciletí nabízí zajímavé datum hned dvakrát: 1. 11. 2011 a 11. 11. 2011.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

A zatímco první listopadový den se k velkým závazkům moc nehodí a lidé by měli spíš meditovat a odpočívat, 11. listopadu bude podle chomutovské numeroložky Camily Karolinss den úspěšných rozhodnutí.

„Prvního listopadu je den intelektu a prozření, lidé ledacos pochopí. Není to vhodný den na manuální práci, protože hrozí úrazy. Lidé by se měli věnovat meditacím, úvahám, filozofii a charitě,“ uvedla numeroložka.

Svatby, smlouvy a závazky uzavřené 1. 11. 2011 podle ní nic dobrého nepřinesou a lidé by závažná rozhodnutí měli odložit, nejlépe o deset dnů.

„Jedenáctý listopadový den je skvělý pro všechno, co ovlivní budoucnost lidí. Je to datum se třemi mistrovskými čísly – tedy jedenáctkami. Víc jich v jednom datu být nemůže, z toho vyplývá, že to bude den, jehož vibrace se přenesou i na další,“ dodala.

Z numerologického rozboru je podle ní zřejmé, že 11. 11. by se lidé měli ženit, vdávat, ale také vstupovat do nového zaměstnání nebo si alespoň vsadit. A ve všech případech prý budou mít šanci na úspěch vyšší než kdykoli jindy.

„Jedenáctý listopadový den je energický den se silnou vibrací. Nejsilněji bude působit na lidi, kteří se v ten den narodili, protože účinek se ještě zesílí.

Jedinými, kdo tento den nebude mít úspěch, jsou lidé flegmatičtí a řidiči pod vlivem alkoholu nebo návykových látek. Tím bych ráda vyzvala k opatrnosti na silnicích, silné energetické působení by mohlo přinést víc karambolů,“ upozornila Karolinss.

Anketa

Věříte v magii data 11. 11. 2011?
Ano, čísla jsou mocná
40,7 %
Ne, ale hodně lidí tomu věří
10,8 %
Ne, je to den jako každý jiný
48,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2728 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám