Hlavní obsah

Na svatbě tentokrát slzeli všichni, zasáhla ji totiž písečná bouře

Novinky, Markéta Klánská
Florence

Každá nevěsta touží po dokonalé svatbě. Nezáleží však na tom, kolik peněz a energie se vloží i do těch nejmenších detailů, nad počasím kontrolu převzít nelze. Na vlastní kůži se o tom v polovině září přesvědčili snoubenci z Arizony. Zpočátku to vypadalo, že jim bude při vstupu do manželství svítit sluníčko, pak se ale městem Florence přehnala písečná bouře.

Článek

Snoubenci Gus a Jennifer se v doprovodu rodiny a přátel chystali říct své ano v naaranžovaném svatostánku pod otevřeným nebem. Když se ale blížila hlavní část obřadu, začal foukat silný vítr, který s sebou nesl prach a písek.

„Podíval jsem se nahoru a viděl tu písečnou clonu, jak šlo taky ostatně poznat z výrazu v mém obličeji. Věděl jsem, že nás to zasáhne. Stromy se ohýbaly skoro až k zemi a najednou nebylo vidět vůbec nic. Doufal jsem, že budeme mít ten obřad rychle za sebou. Bože. Měli jsme ústa plná špíny,“ řekl čerstvý novomanžel Gus Luna televizi ABC.

„Nejdřív mě to znepokojilo, ale pak jsem se uklidnila tím, že s počasím zkrátka nic nenaděláme,“ dodala Jennifer Lunová.

Písek jako symbol spojení životů

V písečné bouři pak velmi ironicky vyzněly i jejich sliby, jejichž součástí bylo přesýpání písku z dvou sklenic do jedné společné. Právě když tímto gestem vyjádřili spojení svých životů a rodin, bouře propukla naplno, jak je vidět na videu, které se na internetu objevilo v polovině října.

Nevěsta zápasila se závojem a nervózní ženich už by byl nejraději někde uvnitř v bezpečí. Když byli konečně oddáni, jen letmo se políbili a spěchali pryč, uvedl deník The Daily Mail. I tak může vypadat svatba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám