Hlavní obsah

Královnu Alžbětu vítala v Austrálii i vystrčená zadnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brisbane

Dvaadvacetiletý Liam Warriner z Brisbane nemá rád elity a Austrálii by rád viděl místo monarchie jako republiku. Svůj názor na šlechtu se rozhodl názorně vyjevit také britské královně Alžbětě II., která je na oficiální návštěvě země. A když projížděla Liamovým městem, vystrčil na ni holý zadek. Policie ho zatkla a obvinila z pobuřování a nepřípustného chování.

Foto: Russell Cheyne , Reuters

Královna Alžběta II. se asi nestačila divit...

Článek

„Ano, vystrčil jsem zadek na královnu. Každý někdy viděl něčí zadek, tak co. Vidíte ho pořád v televizi, vidíte ho ve filmech, je to přijatelné v programech pro děti, ale stále je to urážka královny,“ zlobil se Liam po propuštění na kauci. V pátek 28. října bude muset k soudu.

Kalhoty si před královnou stáhl ve chvíli, kdy mu zamávala. S holým pozadím běžel padesát metrů. „Nebylo zepředu nic vidět. Byly tam hordy lidí, které se přišly podívat na královnu, nechtěl bych, aby mi všichni koukali mezi nohy,“ dodal Warriner, který se hlásí k hnutí Occupy, bojujícímu proti elitám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám