Hlavní obsah

Princ Harry se zakoukal do potetované americké servírky

Právo, znk

Na začátku října před odjezdem do Kalifornie, kde trénuje coby pilot bitevního vrtulníku Apache, sliboval, že jeho pobyt v USA bude samá práce a (skoro) žádná zábava. Nyní se ale provalilo, že britský princ Harry (27) chodí s tamní servírkou, se kterou strávil i noc.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Donaldsonová

Článek

Podle listu The Daily Mail se Harry s Jessicou Donaldsonovou (26) seznámil krátce po příletu v jednom nočním klubu v San Diegu. Dívka, jež má na břichu a pravém boku vytetovaný růžový keř, zde přímo u stolů prodávala „předražené flašky vodky za 350 liber“ (bezmála 10 tisíc korun).

Harry, který dorazil spolu s kolegy z letecké základny, od ní koupil láhve rovnou dvě a dali se do řeči. Nakonec jeden z jeho bodyguardů požádal Jessicu o telefonní číslo s tím, že by se s ní princ rád znovu setkal. Zašli tak spolu na oběd a minulý týden na koncert, kde je zahlédli, jak se smějí a líbají. Harry na závěr večera pozval Jessicu do svého pokoje v hotelu Marriott, který dívka opustila podle personálu až ráno.

Problém je, že Jessica žije už tři roky s přítelem. Kráska sice přiznala, že prince zná, odmítla ale, že by s ním chodila či se s ním vyspala. „To musí být někdo jiný. Jsem si jistá, že Harry má hodně dívek,“ podotkla. „Promluvil jsem si s ní a ujistila mě, že k ničemu mezi nimi nedošlo a já jí věřím,“ ujistil také její přítel.

Harry má každopádně ještě více než měsíc čas, aby známost prohloubil. Z Kalifornie odcestuje na začátku prosince, příští rok se chce vrátit do Afghánistánu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám