Hlavní obsah

Auto prorazilo výlohu, za kterou stál kočárek. Dítě vyvázlo bez zranění

– Sydney
Novinky, Markéta Klánská

V australském Sydney se tuto středu stala děsivá nehoda, která však měla šťastný konec. Do trafiky tam vjelo auto, nad nímž řidič ztratil kontrolu, a mířilo přímo na kočárek s dítětem. Jako zázrakem se však nikomu nic nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto vjelo do obchodu a porazilo tam kočárek s dítětem. To vyvázlo bez zraněníVideo: Reuters

 
Článek

Do trafiky na předměstí Sydney u pláží Bondi vjelo auto a vysklilo výlohu přímo před matkou, která měla s sebou dvě malé děti, dceru po svém boku a 17měsíčního syna v kočárku. Dcera okamžitě utekla, ale kočárek se synem skončil vzhůru nohama. Náraz však naštěstí zbrzdil mrazicí box.

Nastal neskutečný chaos, matka okamžitě běžela ke svému synovi a svírala ho v náručí, zatímco všichni kolem za hluku sirén zmateně pobíhali. Obchod byl značně poničen, přesto nikdo z přítomných neutrpěl žádná zranění.

„Bylo půl čtvrté odpoledne, tedy špička, a nikdo nebyl zraněn. To je zkrátka neuvěřitelné,“ řekl agentuře Reuters Sam Galouzis, který vlastní místní kadeřnictví.

Za nehodou nestál alkohol

Šokovaný řidič vozu, ve kterém seděl ještě jeden spolujezdec, zůstal po nehodě v autě. Policisté mu udělali testy na alkohol, ale byly negativní. Podle svědků se řidič jen snažil vyhnout jinému autu, vybočil s vozem ze silnice a skončil přímo ve výloze, uvedla agentura Reuters.

Reklama

Výběr článků

Načítám