Hlavní obsah

Z večeře rovnou za mříže: I tak může dopadnout první rande

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vero Beach

První rande bývá často velmi nejisté. Snaha zaujmout toho druhého může skončit fiaskem, stejně jako může dopadnout skvěle. Málokdy ale první rande končí ve vězení, jako se to stalo mladému páru z Floridy. Policie je počátkem října zatkla, neboť se snažili utéct z restaurace bez placení.

Článek

Osmnáctiletý Devin Norling vyrazil na první rande s o rok starší Sydney Sandersovou do restaurace T.G.I. Friday´s ve městě Vero Beach na Floridě. Když dojídali večeři v celkové ceně 25,16 dolaru (450 korun), byli už rozhodnuti, že utečou bez placení.

Z terasy, kde oba seděli, nejdříve odešla Sandersová a namířila si to rovnou na parkoviště. Norling se poté pokusil zmizet nouzovým východem, ale naneštěstí pro něj se ozval alarm. Manažer restaurace tedy Norlinga chytil a nutil ho útratu zaplatit. Mladík však ukázal prázdnou peněženku a opět se pokusil utéct.

Útěk se jim opravdu nevyplatil

Zmizet se mu ale nepodařilo a přivolaná policie zatkla jak Norlinga, tak Sandersovou. Jejich pokus o drobný přestupek posléze skončil ještě větším neúspěchem, když policie v dívčině kabelce našla dýmku s marihuanou. Oba nyní čelí obvinění z krádeže a Sandersová si navíc vysloužila ještě obvinění z držení drogového náčiní, uvedl deník Huffington Post.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám