Hlavní obsah

Švéd přeskočil lamborghini jedoucí osmdesátikilometrovou rychlostí

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockholm

Al the Jumper je přezdívka muže ze Švédska, který o víkendu před zraky mnoha diváků předvedl své skokanské umění. Bez zaváhání totiž přeskočil Lamborghini Gallardo, které proti němu jelo rychlostí 80 kilometrů v hodině.

Článek

Akrobatické kousky, které maskovaný skokan předvedl ve Stockholmu, natočil jeden z přítomných a pořízené záběry nahrál na internet koncem minulého týdne. O tom, že nejde o nějaký podvod, svědčí mnoho dalších videí, na kterých Al the Jumper přeskakuje auta svých přátel.

Ne vždy má ale štěstí. Jedno ze zmíněných videí je toho důkazem. Zavadil na něm totiž nohou o jedoucí auto a skončil na silnici. Jakkoli vypadal pád hrozně, Alovi se nic vážného nestalo.

Ve svém oboru však není jediný. Díky skokům přes jedoucí auta si získal popularitu také 22letý Aaron Evans. S gymnastikou začal už v pěti letech, ale své umění chtěl přenést na vyšší  úroveň, uvedl deník The Daily Mail. Začal tedy skákat salta přes jedoucí auta. Jeden z jeho pokusů, před kterým se rozcvičil například nad vozíčkářem, je vidět na následujícím videu z konce letošního srpna.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Aaron Evans skáče nejen přes jedoucí auta, ale i přes lidiVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám