Hlavní obsah

Soutěžící zpěvem neohromil, zato ho však objala krásná porotkyně

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Lidé odpradávna vyhledávají pohádkové příběhy, kdy se ošklivá káčátka mění v krásné labutě. Epizoda americké verze talentové soutěže X Factor jeden takový dojemný příběh málem nabídla. Před porotu se statečně postavil zrzavý muž malé postavy, když však začal zpívat, zázračná proměna se nekonala. Přesto se tento soutěžící mohl cítit jako vítěz.

Článek

Když na sebe třiačtyřicetiletý Andy Silikovitz prozradil, že stále žije s matkou a ještě nikdy nedostal polibek od dívky, nejedno srdce v publiku zjihlo. Na otázku, co by dělal s hlavní výhrou ve výši pět miliónů dolarů (92 miliónů korun), pak odpověděl, že by si koupil pěkný dům, auto a mnoho dívek. Jen málokdo v sále mu v tu chvíli přál něco jiného.

Avšak poté, co se chopil mikrofonu a začal zpívat píseň "Hero" od zpěvačky Mariah Carey, sny o pohádkovém vítězství se rozplynuly. Ani náhodou se totiž neopakoval úspěch, který sklidila Susan Boyleová v talentové soutěži Britain´s Got Talent. Přesto své vystoupení může Silikovitz považovat za úspěch.

Velké objetí od krásné ženy

Všichni porotci se sice shodli na svém „ne“, nikdo z nich ale nedokázal být zlý. Dokonce i nekompromisní předseda poroty, Simon Cowell, Silikovitze utěšil několika milými slovy.

„Myslím, že od teď to budete mít s ženskýma mnohem snazší,“ řekl předtím, než ho pozval k porotkyni Paule Abdulové.

SIlikovitz sice nepostoupil v soutěži dál, ale vyhrál něco mnohem cennějšího. Porotkyně Abdulová ho za jeho statečnost a dojemný životní osud objala. Tím se může pochlubit málokdo, i když v soutěži uspěje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám