Hlavní obsah

Mladá modelka proslula svými pády, naposledy se předvedla v Miláně

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milán

Supermodelky staví svou kariéru na vzhledu a samozřejmě také na neomylné chůzi po módních molech. Každý pád, byť sebemenší, je považován za ostudu. Sedmnáctiletá Američanka Lindsey Wixsonová se však stala přímo specialistkou na pády. Zatím naposledy se předvedla koncem září v Miláně. Jak se ale zdá, její úspěšná kariéra tím zatím nijak neutrpěla.

Článek

Lindsey Wixsonová je jednou z nejpopulárnějších amerických modelek. Narodila se před sedmnácti lety ve Wichitě v Kansasu a proslula svým neobvyklým vzhledem. Světové návrháře totiž nalákala na díru mezi předními zuby, ďolíčky ve tvářích a malá ústa s plnými rty, které špulí do tvaru nerozvité růže.

K těmto podivnostem však zřejmě přibyla ještě další. Wixsonová totiž na přehlídkách neustále padá. Na charitativní módní show Naomi Campbellové, která se konala v květnu letošního roku v Cannes, spadla dokonce čtyřikrát za sebou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Během přehlídky, která se konala letos na jaře, spadla Lindsey Wixsononá dokonce čtyřikrátVideo: Reuters

Naposledy se zatím poroučela k zemi v Miláně, když koncem září na přehlídce jarní kolekce 2012 Donatelly Versace předváděla dlouhé úzké šaty. Na vysokých podpatcích omylem šlápla mimo světlem ohraničený prostor, zavrávorala a upadla. Rychle se ale postavila na nohy a gestem se zdviženými palci dala všem najevo, že je v pořádku.

Reklama

Výběr článků

Načítám