Hlavní obsah

Dvouletý husky má panickou hrůzu z Julie Robertsové

Novinky, Markéta Klánská

Sibiřský husky je velmi odolné psí plemeno. Těla těchto psů jsou stavěna na náročné podmínky, zejména pak na nízké teploty. Jsou to oddaní společníci, kteří potřebují hodně pohybu a hned tak se něčeho nezaleknou. Jak se ale zdá, existují výjimky. Dvouletý husky jménem Optimus se totiž bát umí. Podle všeho má doslova hrůzu z Julie Robertsové.

Článek

Herečka, která v roce 1990 ztvárnila prostitutku Vivian ve filmu Pretty Woman, patří již desítky let k hollywoodským idolům. Získala si srdce mnoha fanoušků a dodnes je obsazována do různých velkofilmů.

Optimus ovšem sympatie k této herečce zřejmě nesdílí. Když mu totiž páníček, Američan Ricky, ukázal její obrázek, jeho reakce byla více než výmluvná.

Komické video na internet nahrála majitelka psa 30. září pro pobavení přátel. Jakkoli na něm vypadá Optimův strach přesvědčivě, stále zůstává otázkou, zda skutečně reagoval na počítačově upravenou fotografii slavné herečky, nebo zda ho podráždilo něco jiného.

Podle dalších videí, která dokumentují Optimův růst, je však zřejmé, že jde o svéhlavého psa, kterého není ani trochu snadné vycvičit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám