Hlavní obsah

Italská minerální voda představila v Praze designové láhve od Bvlgari

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském hotelu Intercontinental byl ve středu večer slavnostně představen výsledek spolupráce značek San Pellegrino a Bvlgari. Luxusní limitovaná edice láhví se zlatožlutou etiketou byla představena mimo jiné i prostřednictvím módní přehlídky a slavnostní galavečeře, na které pro hosty vařil špičkový italský šéfkuchař Cristiano Tomei.

Článek

Jak vypadá moderní italská cuisine v akci se mohlo přesvědčit na pět desítek hostů, když jim mladý šéfkuchař nebojácně naservíroval například miniaturní rybí burger v plastovém obalu či srnčí maso na kusu piniové kůry. Vrcholem pak byl opravdový malý květináč s miniaturním mátovým stromečkem, pod kterým se ukrýval typický dezert italského typu z mascarpone přikrytý kakaovou hlínou. Inovace Tomeiovi, který vede podnik L'Imbuto v italském Viareggiu, rozhodně nechybí.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Neortodoxní gastronomie v podání Cristiana Tomeie

Minerální voda z italských Dolomit bude po několik měsíců ozdobená zlatou etiketou s kultovním šperkem z kolekce Bvlgari Vintage. Mírně kýčovitý ikonický design má podle zástupců značek vyjadřovat italské kulturní dědictví, glamour, prestiž a nadčasovost. K dostání bude ve vybraných pražských restauracích, které mají vztah k italské gastronomii.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Designové láhve od Bvlgari

Hvězdou doprovodné módní přehlídky byla Česká Miss Eliška Bučková. Mezi hosty pak nechyběl například porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik, herečka Sandra Nováková s partnerem, producentem Janem Nejedlým či Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Česká Miss Eliška Bučková na módní přehlídce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám