Hlavní obsah

Léčba alergie proměnila dvacetiletou krásku přes noc ve stařenku

Novinky, Jakub Kynčl
Ho Či Minovo Město

Šestadvacetiletá Vietnamka Nguyen Thi Phuong z jižní provincie Ben Tre byla dříve jednou z nejkrásnějších dívek v okolí. Nyní jí na první pohled většina lidí tipuje věk mezi 60 až 70 lety. Jediným důkazem jejího vnitřního mládí je jiskrný hlas, který se ani trochu nehodí k její vrásčité tváři.

Článek

Nguyen Thi Phuong je o celých osm let mladší než její manžel Nguyen Thanh Tuyen. To však není nic platné. Když jde tato dvojice vedle sebe po ulici, všichni se domnívají, že si vyšla na procházku matka se svým synem.

Jak k hrůzné proměně došlo? Lékaři se domnívají, že žena v roce 2007 použila velké množství léků určených k léčbě alergie na mořské plody. Na zdraví ženy se zřejmě podepsaly vedlejší účinky kortikoidů, které obsahovaly medikamenty, jež pozřela.

Manžel mladé ženy však svůj svatební slib myslel zcela vážně. Se ženou zůstal, miluje ji prý stále stejně a snaží se všemi způsoby vydělat na její léčbu. Tuyen si vybavuje, jak běžel do lékárny, když jeho žena utrpěla alergickou reakci na mořské plody.

Medicíny však zapůsobily jinak, než si pár představoval. Tvář ženy se do druhého dne silně změnila a již nikdy se nevrátila do původní podoby. Poté, co se její případ ale zmedializoval, nabídlo se hned několik klinik, které tvrdí, že jí mohou zdarma pomoci. Budoucnost ženy tak nabrala aspoň trochu růžový směr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám