Hlavní obsah

Amatérský zloděj kradl s policistou za zády

Novinky, Markéta Klánská
Snellville

Muž z okresu Gwinnett z amerického státu Georgia skončil ve vězení, když ze sebe před bezpečnostními kamerami udělal naprostého hlupáka. Snažil se vykrást obchod u benzínové pumpy, ale nevšiml si, že mu za zády stojí policista.

Článek

Pouhé centimetry dělily policistu od zločince, který vyžadoval na prodavači peníze z kasy. Jednadvacetiletý Stephen Daniel se tak minulý pátek kolem desáté hodiny ráno během několika minut dostal za mříže.

Policista vypověděl, že se ho Daniel před krádeží nejprve zeptal, zda by ho nehodil do Lawrencevillu, což důstojník odmítl. Daniel tedy musel použít telefonní automat, aby si někoho přivolal. Poté, co několik minut telefonoval, zavěsil a napochodoval přímo ke kase.

„Hej, dejte mi všechny peníze z té zas...é kasy. Okamžitě! Dejte mi všechny peníze ze zas...é kasy,“ dožadoval se Daniel.

„Proč,“ reagoval otázkou prodavač.

„Protože jsem to řekl,“ odpověděl Daniel.

Na videu je vidět, jak prodavač naházel všechny peníze do tašky, zatímco ostatní zákazníci bez obav dál platili. Co ovšem není na videu vidět, je poručík Billy Wayne Brown, který stál v tu chvíli za Danielem.

Přece jen se do Lawrencevillu svezl

„Věděl jsem, co se děje. Myslel jsem, že ale není tak hloupý, aby to provedl se mnou za zády. Prodavač se smál, když dával peníze do tašky, protože mě přes toho zloděje viděl,“ řekl televizi WSB-TV Brown. Není tedy překvapivé, že když se Daniel s lupem v ruce otočil, vrazil přímo do Browna.

„Chytl jsem ho za rameno a zatkl za loupež. Byla to komedie. Za celou svou 34letou kariéru jsem se s ničím podobným nesetkal,“ dodal Brown.

Daniel se tak nakonec skutečně svezl do Lawrencevillu. Přesněji do nápravného zařízení okresu Gwinnett, kde si odpyká trest, uvedla televize WSB-TV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám