Hlavní obsah

Učitel zabránil rvačce jen svým hlasem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madison

Americký učitel se stal hvězdou internetu poté, co suverénně zastavil dva mladíky, kteří se chtěli v jeho třídě poprat. Potyčku, která naštěstí skončila jen ústními výhrůžkami, natočil na mobil jeden z přítomných žáků a nahrál ji koncem září na internet.

Článek

Jeden z mladíků vstal ze židle a blížil se k jinému, zatímco ho slovně napadal a vybízel ke rvačce. Druhý nenechal toto chování bez odezvy a taky se postavil. Pomalu se schylovalo k pěstnímu souboji, když vtom zasáhl učitel. Vstoupil mezi dva mladíky a rázně je okřikl.

„Už mě hoši fakt s....e," zvolal pronikavým hlasem.

Mladíkům chvilku trvalo, než uposlechli, proto je neváhal dál hlasitě usměrňovat.

„Věřte mi. Jste příliš mladí a život je opravdu krátký na to, abyste ho marnili takovými nesmysly. Tohle nikam nevede, je to jen hloupé mrhání časem,“ dodal na závěr.

Chlapci nakonec zkrotli, uposlechli autoritu a vrátili se zpět do svých lavic. K žádnému osobnímu kontaktu tedy díky duchapřítomnému učiteli nedošlo, uvedl deník The Telegraph.

Podle komentářů u videa vypadá scéna skoro jako z amerického filmu, v jehož hlavní roli vystupuje Samuel L. Jackson. Podle jiných se ale jedná o učitele matematiky jménem Walter L. Ruffin, který učí na střední škole v Madisonu v Alabamě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám