Hlavní obsah

Mladá Američanka předvedla v X Factoru jedinečný pěvecký výkon

Novinky, Markéta Klánská
Miami

Osmnáctiletá americká soutěžící z televizního pořadu X Factor USA okouzlila porotu a přiblížila se k výhře pěti miliónů dolarů (90 miliónů korun). V epizodě z minulého čtvrtka totiž zazářila svým jedinečným zpěvem a část poroty dokonce přivedla k slzám.

Článek

Čerstvá vysokoškolačka Melanie Amarová vzala do soutěžního pořadu v Miami celou svou rodinu, aby měla v zákulisí oporu. Když však před porotou, které předsedal Simon Cowell, začala zpívat písničku „Listen“ od Beyoncé, žádnou podporu ani nepotřebovala. Její hlas se nesl sálem a ohromil všechny přítomné, kteří jí na oplátku věnovali potlesk ve stoje.

„Má rodina mě podporuje a stoprocentně stojí za mnou. Nechtěla bych tedy své blízké zklamat. Jsou na mě pyšní, takže to 'ano' od poroty zkrátka musím dostat,“ řekla před svým výstupem Amarová.

Porotci pěli jen samou chválu

„Jste skutečně úchvatná. Máte dar. Máte duši. Máte šarm. Máte hlavu hrdě vztyčenou. Máte faktor x,“ řekl nadšeně porotce L. A. Reid, který je oceňovaným americkým producentem, textařem a vedoucím úspěšné nahrávací společnosti,

„Někteří lidé se mě ptali, proč jsem chtěl představit tuto soutěžní show Americe. Přesně tohle je ten důvod, věřil jsem totiž, že tu nalezneme někoho, jako jste vy,“ řekl Amarové předseda poroty Simon Cowell.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám