Hlavní obsah

Cestovatel se snažil propašovat tucet kolibříků v kalhotách

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nizozemský cestovatel si naplnil své kalhoty v okolí rozkroku 12 živými kolibříky, které v tomto místě chtěl propašovat z letiště Rochambeau v Cayenne, nacházejícím se ve Francouzské Guayaně. Neuspěl, bezpečnostní pracovníci měli od začátku podezření, že něco není v pořádku a muže prohledali. Zda bude obviněn, zatím není jasné.

Foto: Profimedia.cz

Kolibříci se v kalhotách nemohli ani pohnout.

Článek

Nizozemec si v kalhotách vytvořil miniaturní kapsičky, do kterých vkládal kolibříky obalené kusem oblečení, aby se ze svého vězení nemohli vymanit. Bezpečnostní služba si však všimla, že se muž chová divně. Poté, co byl donucen svléknout si kalhoty, bylo jasno.

Foto: Profimedia.cz

Kolibříci nakonec nemuseli hrůzný let podstoupit.

Podle policie nejde o první pokus tohoto muže propašovat z nějaké země kolibříky. Z tohoto činu už byl jednou usvědčen. Zda ovšem už padlo obvinění i v tomto případě, zatím oficiální úřady neinformovaly.

Foto: Profimedia.cz

Kolibříci se v kalhotách nemohli ani pohnout.

Ačkoli se nezdá sezení v letadle s hromadou zvířatek v kalhotách zrovna komfortní, je to evidentně populární metoda, kterou se snaží ilegálně propašovat různé živočichy velké množství lidí. Muž z Floridy byl zatčen minulý měsíc na letišti v Miami, když se pokusil vpašovat do Brazílie sedm hadů a tři želvy. Naštěstí pro zbylé pasažéry byl zadržen dříve, než se mohl dostat do letadla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám