Hlavní obsah

Dívka ohromila svět svým pružným tělem, z luku střílí nohama

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Talentovaná účinkující z Kišiněva v Moldavsku našla velmi netradiční způsob, jak dobýt svět. Dokáže ohýbat své tělo do nejrůznějších pozic a své umění dotáhla do extrému, když se naučila nohama zacházet s lukem a šípem. Tento netradiční kousek ji proslavil a nastartoval její kariéru.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Lilia Stepanová věří, že svou pružnost zdědila po svých atletických rodičích Ině a Alexovi, kteří profesionálně vystupovali jako akrobaté. Své fyzické schopnosti rozvíjí od svých čtyř let, kdy už trénovala několik hodin denně.

Píle a disciplína ji ale neopustily ani dnes. Za každým vystoupením, i když trvá pouhých pět minut, stojí spousty dřiny a úsilí. Jednak se musí tato hadí žena přibližně hodinu rozcvičovat a zahřívat, a jednak musí stejně jako jakýkoli atlet denně trénovat a maximálně se na výkon soustředit.

„Každodenní tréninky jsou nedílnou součástí mé práce, o které si obecenstvo mnohdy myslí, že je jen lehká a zábavná,“ řekla deníku The Daily Mail Stepanová.

Diváci se musí hlavně bavit

Představení, během kterého střílí Stepanová nohama z luku, vzniklo při rodinném turné po Karibiku a vyneslo jí celosvětovou slávu. Objevila se v mnoha amerických televizních show, včetně soutěže America´s Got Talent, kde se probojovala až do semifinále.

Ačkoli žádné z vystoupení není bez rizika a nějaká ta nehoda už se Stepanové stala, nikdy nikoho nezranila. Navíc se snaží lidem dělat radost a své zkušenosti nyní také předává dalším.

„Jsem nadšená, že mohu lidem po celém světě rozdávat úsměvy. Radost mých diváků mě dělá ještě šťastnější,“ řekla deníku The Daily Mail Stepanová.

Reklama

Výběr článků

Načítám