Hlavní obsah

Modelky předváděly v Praze plavky pro ženy, které přišly o prsa

Novinky, Karolína Vrbasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Netradiční módní přehlídka se konala ve Slezské ulici nedaleko náměstí Míru v Praze. Zdravotnická prodejna Eliška tu prezentovala novou kolekci plavek rakouské firmy Anita určenou pro ženy, které v důsledku onemocnění rakovinou přišly o jedno, či obě prsa.

Modelky předváděly plavky na uliciVideo: Novinky

 
Článek

Statečné dívky tu navzdory nepřízni počasí předváděly plavky v celku, dvojdílné bikiny, tankiny i doplňky v podobě slušivých zdravotních punčoch.

Specifikum  plavek spočívá v tom, že jsou doplněny vyrovnávacími výplněmi ze silikonu, které přilnou k tělu a jsou na první pohled téměř nerozeznatelné od přirozeného prsu.

Foto: Novinky

Modelky - plavky

V České republice každoročně onemocní rakovinou prsu více než šest tisíc žen a poptávka po takovémto sortimentu je proto obrovská. Moderní zdravotní technologie v oblasti oblékání umožňuje vysokému procentu žen návrat do běžného života.

Celá kolekce obsahuje celkem 185 modelů, které se pohybují v cenovém rozpětí 1200 až 2500 korun a jednotlivé kousky budou k dostání na českém trhu od března příštího roku v prodejnách zdravotnických potřeb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám