Hlavní obsah

Koťátka Jediové baví celý svět, sledují je milióny lidí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spíše jen zřídka vás informujeme o různých komických trendech ve světové videotvorbě, ale nejnovější virální hit v podobě Jedi koťátek nejde vynechat. Když se před třemi týdny objevilo první video, na kterém dvě koťata válčila se světelnými meči, vznikl takřka okamžitě kult. A není divu, že se video již dočkalo svého pokračování.

Článek

Stává se vám to skoro každý den - máte extrémně důležitý telefonní hovor, ale člověka na druhé straně takřka neslyšíte, protože vaše malá koťátka si zase nedají pokoj a sekají se světelnými meči. Kdo by ten problém neznal...

Ano, je to další koťátková mánie, která zachvátila český i světový internet. Na sociálních sítích jde o jedno z nejsdílenějších videí posledních měsíců vůbec.

Všichni teď řeší pouhé dvě otázky: kdy bude další pokračování a kolik jich celkem bude. Jedi koťátka mají obrovskou sledovanost a, jak říká jejich tvůrce, musíte je vidět. Popsat se dají jen velmi složitě.

Jedna věc nám však chybí, abychom mohli videa označit za zcela dokonalá. A tou je upozornění, že během natáčení těchto snímků nebylo ublíženo žádným roztomilým koťátkům...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám