Hlavní obsah

UFO možná vyvolalo prudkou bouřku nad stadiónem

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indiana

Na diváky, kteří sledovali na stadiónu v Indianě zápas univerzitních týmů v rugby, čekalo hned několik překvapení. Během utkání se nejdřív strhla silná bouřka, kvůli které musela být hra dvakrát přerušena. A pak se na obloze mezi blesky zjevilo UFO. Právě to podle serveru UFO Sightings Daily možná bouři způsobilo.

Článek

Na stadiónu zápasily 3. září týmy Notre Dame Figting Irish a Univerzita Jižní Florida, když se nad hlavami diváků rozzářily blesky. Jeden prý dokonce zasáhl budovu, uvádí britský Daily Mail. Fanoušci byli proto evakuováni. Nepříznivé počasí ale dál natáčel kameraman místní televize, který při tom zachytil i UFO.

Na záběru je vidět, jak podlouhlý zářící objekt letí nejdřív přímo, pak prudce zabočí a zmizí v oblaku.  Na stránkách UFO Sightings Daily, které média citují, se uvádí, že není vyloučené, že bouřku způsobilo právě UFO. Otázkou podle nich ale zůstává, jestli ji vyvolali schválně nebo náhodou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám