Hlavní obsah

Stařenka v cadillacu vjela plnou parou do obchodu

Novinky, Markéta Klánská
Mission Viejo

Cyklisté jsou na silnicích často ohrožováni motoristy, málokdo by ovšem čekal auto přímo v cyklistickém obchodě. Záběry bezpečnostních kamer z prodejny v kalifornském Mission Viejo ukazují, že možné je všechno. Stařenka v cadillacu suverénně projela obchodem a ohrozila všechny přítomné.

Článek

V úterý večer se ve městě Mission Viejo stala kuriózní nehoda. Pětaosmdesátiletá řidička červeného cadillacu se snažila zaparkovat na místě pro invalidy, omylem však šlápla na plyn a auto vystřelilo přímo do cykloprodejny, uvedl pro regionální televizi KTLA zástupce místního šerifa Gary Strachan.

Na videu je vidět, jak dva lidé se štěstím uskočili těsně před jedoucím autem. To se pak zastavilo až o zadní stěnu obchodu. Ačkoli všude létalo sklo a rozbité zboží, jako zázrakem nebyl nikdo vážně zraněn. Jen tři lidé byli zraněni lehce, dva se pořezali o sklo a třetí si poranil koleno. Řidičce a ani její vnučce, která seděla na sedadle spolujezdce, se nic nestalo.

Škoda v obchodě byla vyčíslena na 20 až 30 tisíc dolarů (355 000 až 533 000 korun) a poničeno bylo i zboží v hodnotě 30 tisíc dolarů (533 000 korun). Provozovatelé však otevřeli svou prodejnu hned další den po incidentu, uvedl deník Minneapolis Star Tribune.

Reklama

Související témata:
Mission Viejo

Výběr článků

Načítám