Hlavní obsah

Vyprostili muže zpod hořícího auta, pak ho nechali ležet ladem v bezvědomí

Novinky, Markéta Klánská, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Logan

V pondělí se v Loganu v americkém Utahu stala vážná nehoda, při které narazil motocyklista přímo do vozidla BMW a uvízl pod ním. Když oba dopravní prostředky začaly hořet, svědci nehody okamžitě přispěchali motorkáři na pomoc. Své odvážné počínání však nedovedli do samotného konce. Motorkáře nechali ležet ladem bez pomoci.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Svědci nehody vyprostili motorkáře, který uvízl pod hořícím autemVideo: Reuters

 
Článek

Před Státní univerzitou v Utahu podle očitého svědka vyjíždělo z parkoviště černé BMW, jehož řidič patrně přehlédl přijíždějící motorku a nezastavil. Motorkář i se svým strojem narazil přímo do auta a uvízl pod ním. Sám se nemohl dostat ven, neboť byl v bezvědomí. Motocykl i auto navíc zachvátil oheň.

Na scénu okamžitě přispěchala skupinka lidí, která byla v danou chvíli v blízkosti nehody. Společnými silami nadzvedli hořící auto a zraněného motorkáře odtáhli do bezpečí, uvedla agentura Reuters.

Poté však všichni ustoupili a nikdo se muži nesnažil pomoci. Policisté, kteří by měli mít kurz první pomoci, se starali o hořící auto a vážně zraněného motorkáře si dlouho vůbec nevšímali.

Motorkář byl nakonec letecky přepraven do nedaleké nemocnice. Je stále v kritickém, avšak stabilizovaném stavu. Z nehody si odnesl zlomeniny, popáleniny a silniční lišej. Řidič auta vyvázl bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám