Hlavní obsah

Nejstrašlivější fotka zadrženého Američana vyděsí i ty nejotrlejší

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedno krásné přísloví člověka nabádá, aby nesoudil knihu podle jejího obalu. V případě zadrženého amerického vraha to však bez obav můžete udělat. Caius Veiovis (31) je členem satanistické skupiny, běžně popíjí zvířecí krev a je obviněný z únosu a zavraždění tří členů motoristického gangu Hell's Angels.

Foto: Profimedia.cz

Zadržený Caius Veiovis má vskutku výjimečně odpudivou vizáž.

Článek

Caius Veiovis je podle všeho členem satanistického gangu, který v americkém Massachusetts unesl, zabil a pohřbil tři motorkáře. Veiovis má na čele vytetované Satanovo číslo 666 a prošel sérií operací, při kterých mu byly do hlavy vloženy implantáty mající za účel připomínat rohy. V nose má pak několik extrémně výrazných piercingů.

Původní jméno násilníka však není Caius Veiovis. Dříve se jmenoval Roy Gutfinski. Jméno si změnil podle boha podsvětí (Veiovis) a postavy ze série Stmívání (Caius).

Veiovis je z trojnásobné vraždy obviněn společně se dvěma dalšími muži, Adamem Hallem (34) a Davidem Chaluem (44). Trojice sprovodila ze světa Davida Glassera (44), Edwarda Framptona (58) a Roberta Chadwella (47).

Hall byl sám dlouholetým členem tamější frakce Hell's Angels a v příštím týdnu měl být souzen kvůli obviněním z únosu, útoku, zastrašování, vydírání a distribuce kokainu. Glasser byl zabit zřejmě kvůli tomu, že měl být klíčovým svědkem v Hallově případu. Zbylí dva muži byli zřejmě ve špatnou chvíli na špatném místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám