Hlavní obsah

Ženy v pokročilé fázi těhotenství bojovaly v bikinách o titul krásy

Novinky, Markéta Klánská
Houston

Královny krásy většinou ukazují svá štíhlá těla, navíc jsou zpravidla svobodné a k založení rodiny mají velmi daleko. Avšak v texaském Houstonu se v soutěži krásy mohly představit i nastávající matky, které jsou minimálně v šestém měsíci těhotenství.

Článek

Těhotné ženy dostaly počátkem září svou šanci, aby mohly odhalit svá rostoucí břicha. Navíc však musely předvést schopnosti v několika soutěžních kategoriích, jako je například přebalování na čas nebo házení dětskými plenkami.

Nechyběla ani volná disciplína, ve které se na pódiu tančilo, jakoby šlo o běžnou soutěž krásy. Jedna z účastnic dokonce v šestém měsíci těhotenství předvedla na pódiu provaz, uvedl deník The Daily Mail.

Na závěr byla připravena promenáda v plavkách. Soutěžící matky v očekávání, které musely být starší 21 let, se převlékly do bikin a ukázaly tak postavy v celé své kráse.

Bláhový nápad si získal své příznivce

Všem ženám se dostalo podpory od jejich manželů a partnerů. Výherkyně již sedmého ročníku pravidelné soutěže Roda Ryana z rádia The Buzz se pak mohla těšit na dary v hodnotě 800 dolarů (14 000 korun). Odnesla si tak digitální fotoaparát a poukaz na bělení zubů.

„Před více než sedmi lety jsem vešel do kanceláře svého šéfa a představil jsem mu svůj nápad soutěže krásy pro těhotné. Vykopl mě z kanceláře. A podívejme se, co nás dnes večer čeká,“ řekl moderátor Rod Ryan na zahájení již sedmého ročníku soutěže.

Reklama

Výběr článků

Načítám