Hlavní obsah

Žena natočila uniformované policisty, jak si hrají v parku

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Po týdnech, kdy si britští policisté museli poradit s výtržníky a rabujícími a trávili dlouhé směny v rozbouřených ulicích, si zřejmě někteří z nich potřebují oddychnout. Šest mužů a dvě ženy si během pauzy zahráli hru podobnou kriketu a náhodná kolemjdoucí je přitom natočila.

Článek

Uniformovaní policisté si užívali volnou chvilku na hřišti v oblasti Wimbledon Common na jihozápadě Londýna.

Policisté patřili do týmu z oblasti Kilbrun ze severozápadu Londýna. Jejich jednotka se obvykle podílí na vyšetřování odcizených předmětů a provádí zatčení v rámci operace zvané Operation Withern, uvedl deník The Daily Mail.

„Zdálo se, že si to náramně užívají. Každý si musí někdy odpočinout,“ uvedla pro deník The Sun žena, která je natočila.

„Ve chvíli, kdy video ve Wimbledonu vzniklo, měli policisté oficiální pauzu. Pracovníci policie v posledních týdnech prokazovali výjimečné schopnosti, hrdinství a oddanost, když čelili násilnostem, které se rozpoutaly v Londýně a následně i po celé Británii,“ řekl mluvčí městské policie.

V zimě se policisté oddávali radovánkám ve sněhu

Není to však poprvé, kdy byli členové Londýnské policie zachyceni, jak si užívají během pauzy ve službě. Když letos v lednu napadl sníh, klouzali se na svých ochranných štítech v parku Alexandra na severu Londýna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám